Professionele manicure-pedicure voor uw handen en voeten

Uiteraard kunt u eveneens voor de verzorging van uw handen en voeten bij Schoonheidsinstituut An terecht, dankzij onze professionele manicure en pedicure in Paal. Wij pakken alle problemen bij de wortel aan.

Parfumerie & Schoonheidsinstituut An - MANICUREManicure

Zo helpen wij u aan de hand van een professionele manicure - waarbij uw nagels er na het vijlen, verwijderen van velletjes, opblinken en aanbrengen van nagellak weer stralend gezond uitzien - graag op weg naar gezonde nagels waar u zich goed mee voelt.

Mooie verzorgde handen vormen zodoende niet enkel een prachtig sieraad, maar geven ook een indruk van klasse en stijl. De moderne hedendaagse vrouw is zich dan ook bewust van het feit dat perfect geplaatste nagels een belangrijk visitekaartje vormen.

Pedicure

Parfumerie & Schoonheidsinstituut An - PEDICUREKom zeker ook eens langs voor problemen zoals eelt, likdoorns, eeltpitten of ingegroeide nagels, die professioneel worden weggewerkt. Na elke voetverzorging volgt op de koop toe een weldadige massage waardoor u voor de rest van de dag op wolkjes zult lopen.

Indien het probleem echter groter blijkt te zijn kan Schoonheidsinstituut An u - indien wenselijk - doorverwijzen naar een podoloog of een andere specialist waarbij u - om de voor u hierbij persoonlijk beste keuze te maken - steeds wordt begeleid en voorzien van het beste advies.

Contacteer ons vandaag nog

Wenst u graag nog wat meer informatie over onze manicure en pedicure? Aarzel dan niet om Schoonheidsinstituut An in Paal vandaag nog te contacteren.