Een stralende look dankzij onze make-up


Schoonheidsinstituut An wil u op weg helpen door uw mooie gelaatstrekken te accentueren zodat u zich zelfverzekerder en bijgevolg beter in uw vel zult voelen. Wij doen dat dankzij ons uitgebreid aanbod aan make-up in Paal.

Professioneel advies

Het gebruik van de juiste cosmetica is bepalend voor uw uiterlijk, het maakt verschil uit tussen er verzorgd en onverzorgd uitzien. U hoeft bovendien geen schoonheidsspecialiste te zijn om er goed uit te zien, het enige wat u hoeft te doen is producten gebruiken die aansluiten bij uw eigen behoeften.

Samen worden er kleuren uitgezocht die zowel bij uw persoonlijkheid als bij uw natuurlijke teint, kleding en kapsel passen waarna u voorzien wordt van het nodige professionele advies over hoe alles aan te brengen.

Bruids make-up

Een frisse, stralende look voor de mooiste dag van uw leven? U krijgt een professionele make-up die aan uw wensen voldoet en een hele dag mooi blijft zitten. Tijdens een proefmake-up bespreken we uw wensen en gaan samen op zoek naar de perfecte look waar u zich goed bij voelt.

Contacteer ons snel

Wilt u meer te weten komen over de huidige trends of heeft u enkel nood aan tips? U kan zich altijd inschrijven voor een persoonlijke workshop, alleen of met een paar vriendinnen. Of u kunt gewoon even contact opnemen met Schoonheidsinstituut An in Paal en wij helpen u verder.